Insta-waardige honing

Maak fraaie foto’s met onze gekleurde bloemenhoning. De rode, groene en beige kleuren staat prachtig op een wit schaaltje yoghurt of vanille ijs. Echt insta-waardig!

Wat is crèmige honing?

Misschien heb je ze wel eerder gezien, potjes honing met een matte, wat beigekleurige inhoud. Crèmige honing is niet doorzichtig als gewone honing , maar het verschil is niet zo groot. De crèmige honing is gewoon honing waar gekristalliseerde honing aan wordt toegevoegd en het mengsel word een paar weken regelmatig geroerd.

Bijzondere smaak en kleur

De crèmige bloemenhoning in de webshop van Lekker uit Kroatië is 100% natuurlijk. In het achterland van Split, ook wel de Dalmatische Zagora genoemd, verzamelen bijen nectar bij de ontelbare soorten wilde bloemen, planten en bomen. Het leuke is dat de imkers daar bloemenhoning van maken met zeer bijzondere smaken zoals aardbei, kiwi en munt en lavendel. Dit zorgt voor een speciale rode, groene en beigeachtige kleur. Daar maak je leuke foto’s mee. Kinderen zijn ook dol op de vrolijke kleuren.

Maar crèmige honing is ook makkelijk smeerbaar, dus perfect voor een boterham. Of probeer eens lepeltje crèmige honing in de thee of koffie. Lekker gezond en verantwoord zoet.

Ontdek onze crèmige bloemenhoning hier.