Wat maakt een crème extra rijk?

Het is super genieten als je een crème gevonden hebt die precies doet wat jouw huid nodig heeft. Of het nu de aangename geur is die je doet ontspannen of de werking die je huid zacht maakt en doet stralen. De enige manier om die ene crème te vinden is gewoon eens iets anders kopen en proberen.

Dalmatische lavendel
De lavendel crème in onze web shop bevat lavendel die geplukt is in het prachtige, pure mediterrane natuurlandschap van Dalmatië.


Deze handgemaakte crème combineert de essentiële olie van lavendel en honing, die met hun eigenschappen de regeneratie van de huid stimuleren en deze gezonder en stralender maken.


Is dat dan het geheim? Nee, er is meer…


Het geheim van extra rijke crème
Het geheim van onze extra rijke crème is dat het geproduceerd wordt ZONDER: kerosine, vaseline, paraffine, minerale oliën, parabenen en synthetische geurstoffen!
Onze extra rijke crème bevat enkel natuurlijke grondstoffen:
• Lavendel maceraat – ideaal is voor de verzorging van de vette en beschadigde huid.
• Lavendel water – reinigt de huid diep en droogt deze niet uit.
• Essentiële olie van lavendel – bevordert de regeneratie van de huid. Het heeft een verzachtende en antibacteriële werking en regelt de afscheiding van talg door de huid.
• Rozemarijnzuur – verlicht ontstekingen.
• Lanoline – creëert een beschermende laag die de natuurlijke vocht van de huid in stand houdt.
• Honing – bindt water aan zichzelf en houdt watermoleculen vast in de hydrolipide filmlaag en beschermt zo de huid tegen uitdroging. De aanwezigheid van honing maakt deze crème hydraterend, je huid wordt gevoed en zacht. Laten we niet vergeten dat honing de genezing van de huid versnelt.
• Zonnebloemolie – wordt gemakkelijk opgenomen, maakt de huid zacht en is van nature rijk aan vitamine E.

Koop de extra rijke lavendel crème hier en laat ons weten hoe jij het hebt ervaren!